Nachos

Reikės:

1 pakuotės kukurūzų traškučių (Nachos)

200 g. čederio sūrio

200 g. fermentinio sūrio

1 paprikos

400 g. jautienos faršo

Skardinės konservuotų pupelių

Kalendros

Tacos prieskonių mišinio

1 raudonojo svogūno

Alyvuogių aliejaus kepimui

Nachos padažo

Gvakamolei:

1 avokado

Citrinų sulčių

1 raudonojo svogūno

Citrininpipirių

Druskos

Eiga:

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame smulkiai pjaustytą svogūną, kol suminkštės. Į keptuvę sudedame jautienos faršą, beriame Tacos prieskonių mišinį, pilame šiek tiek vandens ir kepame mėsą, kol skystis išgaruos. Iškepę jautienos faršą kepimo inde sluoksniuojame visus ingredientus: Nachos traškučius, faršą, abiejų rūšių sūrius, pupeles, svogūną, Nachos padažą, kol pasibaigs visi ingredientai. Dedame indą į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame tol, kol išsilydys sūris.

Kol kepa Nachos, gaminame gvakamolę. Avokadų minkštimą sutriname šakute, įspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių, dedame smulkiai pjaustytą raudonąjį svogūną ir pagardiname druska bei citrinpipiriais.

Ištraukę Nachos iš orkaitės, patiekiame su gvakamole ir likusiu Nachos padažu.

Skanaus!