Varškėčiai su lašiša

Reikės:

500 g. liesos varškės

1 kiaušinio

3 v. š. kukurūzų miltų (varškėčiams bei jų apvoliojimui)

Ghee sviesto/aliejaus kepimui

100 g. sūdytos/šalto rūkymo lašišos

Kaparėlių

Šiek tiek poro

Mėgstamų žalumynų

Eiga:

Varškę išsukame elektriniu maišytuvu, įmušame kiaušinį ir išmaišome. Dedame 2 valgomuosius šaukštus kukurūzų miltų, dar kartą viską išmaišome ir drėgnomis rankomis formuojame varškėtukus. Suformavę kiekvieną apvoliojame miltuose. Keptuvėje įkaitiname aliejų ar sviestą ir kepame varškėčius iš abiejų pusių. Patiekalą gardiname lašiša, poru, kaparėliais ir žalumynais.

Skanaus!