Varškėčiai su lašiša


Reikės:
500 g. liesos varškės
1 kiaušinio
3 v. š. kukurūzų miltų (varškėčiams bei jų apvoliojimui)
Ghee sviesto/aliejaus kepimui
100 g. sūdytos/šalto rūkymo lašišos
Kaparėlių
Šiek tiek poro
Mėgstamų žalumynų
Eiga:
Varškę išsukame elektriniu maišytuvu, įmušame kiaušinį ir išmaišome. Dedame 2 valgomuosius šaukštus kukurūzų miltų, dar kartą viską išmaišome ir drėgnomis rankomis formuojame varškėtukus. Suformavę kiekvieną apvoliojame miltuose. Keptuvėje įkaitiname aliejų ar sviestą ir kepame varškėčius iš abiejų pusių. Patiekalą gardiname lašiša, poru, kaparėliais ir žalumynais.
Skanaus!