Bulvių virtinukai


Reikės:
Pakuotės bulvių virtinukų
Skardinės kokosų pieno
Kelių skiltelių česnako
1 svogūno
Ghee sviesto kepimui
Rozmarino
Špinatų
Mėgstamų prieskonių
Tarkuoto sūrio
2 v. š. kukurūzų miltų
Alyvuogių aliejaus
Eiga:
Paruošiame virtinukus: verdame juos tol, kol iškils į paviršių. Nupilame vandenį ir apšlakstome alyvuogių aliejumi, kad nesuliptų. Įkaitiname keptuvę ir apkepame virtinukus iš abiejų pusių ant Ghee sviesto. Kol virtinukai kepa, tuo pat metu paruošiame padažą. Įkaitiname keptuvę, dedame šaukštelį Ghee sviesto, suberiame smulkintą svogūną ir česnaką. Pakepame kelias minutes, kol svogūnas suminkštės.
Į keptuvę supilame kokosų pieną, dedame rozmarinus bei mėgstamus prieskonius. Viską pakaitiname kelias minutes. Nuolat maišydami, lėtai suberiame kukurūzų miltus. Pakaitiname padažą dar kelias minutes, kol jis šiek tiek sutirštės. Galiausiai į padažą dedame pasmulkintus špinatus bei iškeptus virtinukus, viską gerai išmaišome ir nuimame nuo ugnies.
Virtinukus paskaniname tarkuotu sūriu.
Skanaus!