Bulvių virtinukai

Reikės:

Pakuotės bulvių virtinukų

Skardinės kokosų pieno

Kelių skiltelių česnako

1 svogūno

Ghee sviesto kepimui

Rozmarino

Špinatų

Mėgstamų prieskonių

Tarkuoto sūrio

2 v. š. kukurūzų miltų

Alyvuogių aliejaus

Eiga:

Paruošiame virtinukus: verdame juos tol, kol iškils į paviršių. Nupilame vandenį ir apšlakstome alyvuogių aliejumi, kad nesuliptų. Įkaitiname keptuvę ir apkepame virtinukus iš abiejų pusių ant Ghee sviesto. Kol virtinukai kepa, tuo pat metu paruošiame padažą. Įkaitiname keptuvę, dedame šaukštelį Ghee sviesto, suberiame smulkintą svogūną ir česnaką. Pakepame kelias minutes, kol svogūnas suminkštės.

Į keptuvę supilame kokosų pieną, dedame rozmarinus bei mėgstamus prieskonius. Viską pakaitiname kelias minutes. Nuolat maišydami, lėtai suberiame kukurūzų miltus. Pakaitiname padažą dar kelias minutes, kol jis šiek tiek sutirštės. Galiausiai į padažą dedame pasmulkintus špinatus bei iškeptus virtinukus, viską gerai išmaišome ir nuimame nuo ugnies.

Virtinukus paskaniname tarkuotu sūriu.

Skanaus!