Baltojo šokolado šokoladainis


Reikės:
300 g. baltojo šokolado
3 kiaušinių
100 g. sviesto
5 v. š. miltų
Skardinės „Rududu“
Saujos migdolų riešutų (nebūtina)
Eiga:
Šokoladą sulaužome kuo smulkesniais gabalėliais ir ištirpiname kartu su sviestu. Galima tirpinti mikrobangų krosnelėje arba ant silpnos ugnies viryklėje. Į šokolado ir sviesto masę įmušame po vieną kiaušinį, kas kartą gerai išmaišome. Suberiame miltus, riešutus ir viską išmaišome iki vientisos masės.
Įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Supilame pusę šokoladinės masės, ant jos šaukšteliu išdėliojame apie pusę indelio Rududu. Ant viršaus užpilame likusią šokoladinę masę, šaukštu tolygiai paskirstome ir ant jos išdėliojame likusią Rududu dalį.
Kepame ne ilgiau kaip 40 min. Atvėsus pyragui dedame jį kelioms valandoms į šaldytuvą.
Skanaus!