Varškėčiai


Reikės:
500 g. varškės (rekomenduoju 9% riebumo)
1 kiaušinio
4 v. š. kukurūzų miltų (2 v. š. varškėčiams, 2 v. š. jų apvoliojimui)
Saldiklio/cukraus
Kokosų aliejaus kepimui
Pagardams:
Graikiško jogurto
Mėgstamų uogų
Cukraus pudros
Eiga:
Varškę išsukame elektriniu maišytuvu, įmušame kiaušinį, įpilame saldiklio ir išmaišome. Dedame 2 valgomuosius šaukštus kukurūzų miltų ir dar kartą viską gerai sumaišome. Tuomet drėgnomis rankomis formuojame varškėtukus. Suformavę kiekvieną apvoliojame kukurūzų miltuose.
Įkaitiname keptuvę, įpilame šlakelį kokosų aliejaus ir kepame varškėčius iš abiejų pusių. Patiekiame su uogomis, jogurtu ar kitais jūsų mėgstamais pagardais.
Skanaus!