Jautienos kukuliai


Reikės:
750 g. jautienos faršo
1 kiaušinio
Mėgstamų prieskonių (aš naudojau: druską, pipirus, barbeque prieskonius, rūkytą papriką)
2 v. š. pilno grūdo miltų
1 pakuotės pomidorų pastos
Spagečių
Tarkuoto sūrio
Petražolių ar kitų mėgstamų žalumynų
Ghee sviesto/aliejaus kepimui
Eiga:
Į faršą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius ir pilno grūdo miltus. Viską gerai išmaišome ir rankų pagalba suformuojame nedidelius rutuliukus. Į keptuvę pilame aliejų ir apskrudiname mėsos kukulius iš abiejų pusių. Pilame pomidorų pastą (galima įdėti papildomai prieskonių) ir uždengę dangčiu patroškiname kukulius iš abiejų pusių po 7 min. ant mažesnės ugnies.
Kol mėsos kukuliai troškinasi, išverdame makaronus.
Iškepus kukuliams, dedame į lėkštę spagečius, mėsos kukulius, padažą, beriame sūrį ir žalumynus.
Skanaus!