Jautienos kukuliai

Reikės:

750 g. jautienos faršo

1 kiaušinio

Mėgstamų prieskonių (aš naudojau: druską, pipirus, barbeque prieskonius, rūkytą papriką)

2 v. š. pilno grūdo miltų

1 pakuotės pomidorų pastos

Spagečių

Tarkuoto sūrio

Petražolių ar kitų mėgstamų žalumynų

Ghee sviesto/aliejaus kepimui

Eiga:

Į faršą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius ir pilno grūdo miltus. Viską gerai išmaišome ir rankų pagalba suformuojame nedidelius rutuliukus. Į keptuvę pilame aliejų ir apskrudiname mėsos kukulius iš abiejų pusių. Pilame pomidorų pastą (galima įdėti papildomai prieskonių) ir uždengę dangčiu patroškiname kukulius iš abiejų pusių po 7 min. ant mažesnės ugnies.

Kol mėsos kukuliai troškinasi, išverdame makaronus.

Iškepus kukuliams, dedame į lėkštę spagečius, mėsos kukulius, padažą, beriame sūrį ir žalumynus.

Skanaus!