Salotos su krevetėmis

Reikės:

Salotų mišinio

150 g. krevečių

Ghee sviesto/aliejaus

Skiltelės česnako

Kelių pomidoriukų

1 poro

1 raudonojo svogūno

Kaparėlių

1 avokado

Šiek tiek fetos sūrio

Šiek tiek mocarelos sūrio

Druskos, pipirų, žolelių

1 agurko

Padažui:

15 g. alyvuogių aliejaus

1 a. š. medaus

Druskos, pipirų, žolelių

Citrinos sulčių/acto

Skiltelės česnako

Eiga:

Ruošiame krevetes: įkaitiname keptuvę, įdedame sviesto ar aliejaus ir apkepame krevetes, išvoliotas mėgstamuose prieskoniuose, įspaudžiame česnaką. Kol krevetės kepa, supjaustome daržoves ir sumaišome jas su salotų mišiniu. Salotas serviruojame gilioje lėkštėje, šalia tiekiame krevetes, mocarelą, fetos sūrį bei kaparėlius. Gaminame padažą: į nedidelį dubenėlį įspaudžiame česnako skiltelę, visus likusius padažo ingredientus dedame į dubenėlį ir viską sumaišome. Jei medus labai tirštas, galime jį pašildyti, kad suskystėtų. Šiuo padažu apšlakstome salotas.

Skanaus!