Kepta lašiša grietinėlės padaže


Reikės:
4–5 gabalėlių lašišos filė
Mėgiamų prieskonių (druskos, pipirų, džiovintų žolelių)
Saujos vyšninių pomidoriukų
Saujos špinatų
1 sultinio kubelio
200 ml. grietinėlės
250 ml. vandens
15 g. tarkuoto parmezano sūrio
Eiga:
Lašišos filė iš abiejų pusių įtriname druska, pipirais bei žolelėmis. Paruoštus lašišos gabalėlius sudedame į kepimo indą. Sultinio kubelį ištirpiname šiltame vandenyje kartu su grietinėle. Šiuo padažu užpilame lašišą. Į kepimo indą sudedame nuplautus ir nusausintus špinatus, į dvi dalis perpjautus vyšninius pomidoriukus bei parmezano sūrį.
Lašišą dedame į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame kaitinimo iš abiejų pusių rėžimu 15 minučių.
Skanaus!