Kepta lašiša grietinėlės padaže

Reikės:

4–5 gabalėlių lašišos filė

Mėgiamų prieskonių (druskos, pipirų, džiovintų žolelių)

Saujos vyšninių pomidoriukų

Saujos špinatų

1 sultinio kubelio

200 ml. grietinėlės

250 ml. vandens

15 g. tarkuoto parmezano sūrio

Eiga:

Lašišos filė iš abiejų pusių įtriname druska, pipirais bei žolelėmis. Paruoštus lašišos gabalėlius sudedame į kepimo indą. Sultinio kubelį ištirpiname šiltame vandenyje kartu su grietinėle. Šiuo padažu užpilame lašišą. Į kepimo indą sudedame nuplautus ir nusausintus špinatus, į dvi dalis perpjautus vyšninius pomidoriukus bei parmezano sūrį.

Lašišą dedame į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame kaitinimo iš abiejų pusių rėžimu 15 minučių.

Skanaus!