Makaronai su Bolognese padažu


Reikės:
500 g. jautienos faršo
2 skardinių smulkintų konservuotų pomidorų
1 svogūno
Kelių skiltelių česnako
1 jautienos sultinio kubelio
400 g. mėgstamų makaronų
Tarkuoto sūrio
Baziliko
Mėgstamų prieskonių
Alyvuogių aliejaus kepimui
Eiga:
Susmulkiname svogūną ir česnaką. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, jautienos faršą, svogūną ir česnaką kepame nuolat maišant apie 7 min., kol mėsa taps nebe rausva. Į puodą supilame sultinį, suberiame pomidorus, iškeptą faršą ir verdame maišydami, kol padažas sutirštės. Padažą pagardiname prieskoniais. Kol padažas verda, paruošiame makaronus. Juos verdame pagal instrukciją ant pakuotės. Pagaminę padažą ir išvirę makaronus, patiekalą tiekiame lėkštėje, ant viršaus užbarstome sūrio bei pagardiname baziliko lapeliu.
Skanaus!