Makaronai su Bolognese padažu

Reikės:

500 g. jautienos faršo

2 skardinių smulkintų konservuotų pomidorų

1 svogūno

Kelių skiltelių česnako

1 jautienos sultinio kubelio

400 g. mėgstamų makaronų

Tarkuoto sūrio

Baziliko

Mėgstamų prieskonių

Alyvuogių aliejaus kepimui

Eiga:

Susmulkiname svogūną ir česnaką. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, jautienos faršą, svogūną ir česnaką kepame nuolat maišant apie 7 min., kol mėsa taps nebe rausva. Į puodą supilame sultinį, suberiame pomidorus, iškeptą faršą ir verdame maišydami, kol padažas sutirštės. Padažą pagardiname prieskoniais. Kol padažas verda, paruošiame makaronus. Juos verdame pagal instrukciją ant pakuotės. Pagaminę padažą ir išvirę makaronus, patiekalą tiekiame lėkštėje, ant viršaus užbarstome sūrio bei pagardiname baziliko lapeliu.

Skanaus!